Share |

Naavakolo - mökki Saariselällä

Kotia kohti

Share |

Sunnuntai 24.1.2021 - Vesa


Ei nyt ihan putkeen mennyt mutta loma on aina loma. Säät eivät nyt suosineet koko ajan mutta oltiinhan täällä aika pitkä pätkä keskellä talvea. Onneksi toinen viikko oli löysempi kelien suhteen ja pääsimme kokeilemaan latuja. Sitten alkoivat pienet selkä- ja nilkkavaivat haittaamaan vähän tuota liikuntapuolta. Eikä pakkanenkaan ollut meidän mieleen.

Pitkällä lomalla on se hyvä puoli, että ehtii tekemään perusteellisia puhdistusoperaatioita ja korjaamaan mahdollisia pikkuvikoja, mitä ei normaalissa vaihtosiivouksessa majanhoitajat ehdi tekemään...eikä se heille kuulukaan. Sain puhdistettua viemärikaivot, pestyä laattapinnat höyrypesurilla, korjattua keittiön kaapiston pikkuviat, vaihdettua paristoja, lamppuja ja korjautettua kattolämmityksen termostaatin. 

Eilen satoi lunta lisää reilut 10 cm ja se tekee hyvää latuverkostelle. Toivottavasti pikkuhiljaa saavat tunturiladutkin kunnolla avattua ja lomalaiset pääsevät nauttimaan niistä hulppeista maisemista jotka avautuvat, kun jaksaa kivuta tuntureiden päälle. 

Tuli eilen viestiä etelästä, että lämpötila on plussan puolella 1,5 astetta ja vettä sataa. Voitte arvata millä fiiliksellä sitä lähtee ajelemaan takaisin kotiin. Oulun lentokenttähotelli odottaa maanantaina kahta yöpyjää. Hotellin ravintola houkuttelee aina hyvällä ruoalla ja runsaalla aamiaisellaan. Se on vielä puolessa välissä matkaa ja jakaa matkan mukavasti kahteen osaan.

Nyt kotiin parantelemaan paikkoja. Jos oikein hyvin käy, niin muutaman viikon kuluttua takaisin. Täytyy yrittää jatkaa hiihtoharrastusta myös kotona, jotta on kunto kohdallaan, kun palataan.


Kommentit

25.1.2021 19:38  Vesa

Ei ollut Oulun lentokenttähotellin ravintola avoinna. Piti tilata hotellin kolmesta pitza-vaihtoehdosta joku. No tilattiin mutta petyttiin! Ei jatkoon! Täytyy odotella, että hotellin arki palaa normaaliksi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini