Share |

Naavakolo - mökki Saariselällä

Kuulumisia Saariselältä

Share |

Keskiviikko 5.2.2020


Täällä Saariselällä olemme nyt hiihdelleet toista viikkoa. Lunta on valtavasti, noin metrin verran ja ladut loistokunnossa. Sää on vaihdellut napakoista pakkaspäivistä pikkupakkaseen ja luntakin on hiljalleen sadellut lisää. Laduilla on ollut väkeä ehkä vähän enemmän, kuin yleensä tähän aikaan, johtuneeko etelän heikonpuoleisesta lumi- ja latutilanteesta?

Media yritti parhaansa mukaan lietsoa paniikkia corona-kohun suhteen, mutta onneksi täällä on otettu asia rauhallisesti ja järkevästi. Lisää sairastuneita ei ole ilmaantunut, tämä ainoa sairastunut kiinalaisturistikin on hyvin toipunut ja pian kotiutumassa Lapin keskussairaalasta Rovaniemellä. 

Päivän pituus näillä korkeuksilla on nyt suunnilleen 6 tuntia, tosin valoisaa aikaa riittää vielä molemmin puolin. Tervetuloa vaan kaikki hiihtolomalaiset, teemme lauantaina tilaa ja lähdemme pois jaloista pyörimästä

P_20200204_140335_p.jpg

Kuva eiliseltä hiihtoreissulta Hirvaskurusta. Pakkasta oli yli 20 astetta. Suksien luisto oli aivan olematon ja matka sujui hitaasti. Mutta eipä ollut kiire minnekään, joten mikä oli raahustaa sukset jalassa kurun pohjaa ylös tunturin kupeeseen, kun pilvetön taivas oli joka puolella. Pahaksi onneksi kamerasta loppui akku ja kuvat jäivät tähän yhteen. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini