Share |

Naavakolo - mökki Saariselällä

Turvallisuus Naavakolossa

Share |

Torstai 13.6.2019 - Vesa Jähi


Naavakolossa turvallisuusasiat on huomioitu hyvin. Eteisestä löytyy tulipalon varalle vaahtosammutin, joka tarkastetaan säännöllisin väliajoin. Viimeeksi se tarkistettiin 3.4.2018. Seuraava tarkistus on ensi huhtikuussa. Nuohooja käy kiinteistössä joka vuosi keväällä, kun lumet ovat katolta sulaneet. Sammutuspeitto löytyy keittiöstä.

Turvallisuusohjeet ovat kiinnitetty vessan oven viereen seinälle. Siitä löytyy koordinaatit ja puhelinnumerot sekä toimintaohje palo- tai onnettomuustilanteessa.

P_20190613_120054_p.jpg

Palovaroittimet ovat joka huoneessa ja parvella. Ne tarkastetaan joka kerta, kun Naavakoloa huolletaan. Paristot vaihdetaan kerran vuodessa ja niiden toimintaa testataan aika ajoin. Myös häkävaroitittimen toiminta tarkastetaan säännöllisesti ja se vaihdetaan uuteen, kun sen käyttöaika umpeutuu.

Parvella on vasemmanpuoleinen ikkuna aukeava ja siinä on kiinteät kahvat. Ikkunan avattua voi sen edessä olevan ristikon helposti työntää syrjään ja siirtyä alapuolella olevia tikkaita pitkin maahan. Ikkunan avaamista voi parvella kokeilla.

Naavakolossa vaihdetaan heti vialliset kodinkoneet ja laitteet, jos sellaisia havaitaan. Esim. huhtikuussa asiakas ilmoitti saunan kiukaan olevan epäkunnossa. Seuraavana päivänä kiuas vaihdettiin uuteen. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini