Naavakolo - mökki Saariselällä
Kokkailua NaavaparrassaTiistai 16.3.2021 - Vesa Naavaparrassa onnistuu erittäin hyvin paremmankin aterian valmistaminen. Alkupalaksi tai iltapalaksi voi valmistaa vaikka oikealla näkyvän kampasimpukka voileivän. Valkosipulivoita pannulla paahdetun leivän päälle ja sen päälle paistetut kampasimpukat (90 sek/puoli) ja paistetut herkkusienet. Sitruunaa ja tilliä. Vasemmalla kuvassa Inarin järven ahvenfileitä, joita löytyy S-market Vaskoolin pakastealtaasta. Näitä herkkuja ei valitettavasti kotimarketeista ole löytynyt. Lisukkeena porkkanapottuvoi ja kermaviilikastike. Kahden viikon lomailun aikana olemme nauttineet koronan takia kaikki ateriat omassa mökissä. Aamulla ennen hiihtolenkille lähtöä voi hyvin valmistella ateriat. Lenkin jälkeen on mukavampi käydä ensin saunassa. Sen jälkeen jaksaa hyvin valmistaa ruoat ja nauttia. Kyllä lomailu on mukavaa koronasta huolimatta! |